Cupa Equestria – ediția a 14-a

S-a încheiat și cea de a paisprezecea ediție a competiției de sărituri peste obstacole Cupa Equestria. După premierea sportivilor câștigători ai celei mai dificle probe a competiției, proba de nivel 1,30 – 1,35 m (pe care, by-the-way, a câștigat-o sportivul nostru, Florin Lateș, cu Faye de Reve, a urmat festivitatea de premiere în care s-au acordat Cupele propriu-zise primilor trei sportivi care au acumulat cele mai multe puncte în toate probele (1,10 m, 1,20 m și 1,30/baraj 1,35 m), în cele trei zile de concurs.

Locul I a fost ocupat de Aurel Cojocariu, urmat, pe Locul II, de Constantin Cojocariu, iar pe Locul III a sosit „tare din urmă” Florin al nostru, care, deși nu a participat în concurs cu mulți cai, a obținut rezultate foarte bune, în special cu Diadora si Faye de Reve, astfel încât, pe ultima sută de metri, chiar în ultima zi, a realizat mai multe puncte, care i-au permis urcarea pe podium și plecarea acasă cu o Cupă Equestria.

Felicitări celor trei sportivi, felicitări tuturor participanților la competiție si să ne revedem cu bine și la a 15-a ediție a Cupei Equestria!