Mass-media arhivă 2014

 
Un reportaj frumos la Antena 1, care ne-a vizitat din nou, dar de data asta vedeta a fost frizianul Jack.
Cateva stiri aparute deja in presa on-line anuntand cel mai mare eveniment ecvestru din Romania, Salonul Calului 2014, editia a III-a

Equestria la TVR „Natura si sanatate”

NATURA SI SANATATE -

De curand a fost filmat la Equestria un reportaj despre frumusetea echitatiei, dar si despre beneficiile ei asupra sanatatii fizice si psihice. Reportajul a fost prezentat pe TVR, cu reluare pe TVR 2 si TVR International, in cadrul emisiunii „Natura si sanatate”, realizata de Bogdan Ghitulescu.

Editia a doua a Salonului Calului s-a bucurat de prezenta televiziunulor, care au surprins mai mult sau mai putin (…) activitatile desfasurate pe durata evenimentului si atmosfera acelor zile
Stiri si articole aparute in timpul si dupa inchiderea Salonului Calului
 
Conferinta de presa pe tema Salonului Calului

Primele informatii in urma conferintei de presa pe tema Salonului Calului, care s-a desfasurat astazi, au fost deja preluate de cateva publicatii scrise si on-line, asa cum puteti vedea mai jos. De asemenea, Antena 3 a difuzat un material la cel mai important program de stiri, la 19:30, urmand sa fie reluat la stirile de la ora 24:00 si maine dimineata, la matinal

 
Revista „Femeia” articol realizat de Adriana Moscu la Equestria

In numarul din August al revistei Femeia puteti gasi un articol frumos, realizat de Adriana Moscu la Equestria, despre cai, despre ce pot sa insemne ei in viata noastra, despre lectii de echitatie si – din fericire! – mai putin despre…business (businessul ecvestru, se intelege). Va invitam sa parcurgeti aici aceste pagini si, mai apoi, daca va place articolul, chiar sa cumparati revista de la chioscuri.

Revista „Ce se-ntampla, doctore?”

Revista „Ce se-ntampla, doctore?” din luna august va invita, in cele cateva pagini dedicate temei ecvestre, sa cunoasteti mai bine caii, sa ii primiti in viata voastra si sa ii iubiti – am zice, pentru ca merita!

La randul nostru, va facem si noi o invitatie: sa cititi aceasta revista, si, pana cand o luati de la chioscuri, sa admirati macar pozele din paginile dedicate cailor si lumii ecvestre (textul e mai greu de vizualizat aici).

Stati linistiti, in ciuda titlului revistei, aceste pagini nu sunt cu si despre doctori (cu o nesemnificativa exceptie…), ci cu si despre…Cai!