Start bun pentru caii Clubului Equestria la competitiile din strainatate din acest an

Cel mai titrat sportiv international al Clubului Equestria, Florin Lates,  a participat doua saptamani la rand, in perioada 23 februarie – 6 martie 2022, la doua competitii internationale la Magna Racino – Ebreichsdorf, Austria.

Cu toti caii cu care a participat sportivul nostru a evoluat excelent, marea majoritate a parcursurilor fiind fara greseala, iar la final, Florin s-a intors si cu mai multe cocarde: Locul I cu Cornettino in prima zi de concurs, la Nivel Cai de 6 ani; un un Loc II si un Loc I exaequo si cel mai bun al doilea timp pentru Diadora, tot la  probe de Cai de 6 ani, plus mai multe parcursuri fara greseala pentru acesti cai tineri, pentru prima data testati in parcursuri oficiale la Nivel 1,20 m.

De asemenea, un Loc VI pentru Conrad G intr-o proba mult mai dificila, cea de Silver Tour (1,35 m), din peste 60 de cai adunati la start, plus o pozitie buna in clasamentul probei de Nivel 1,40 – aceasta fiind prima oara cand Conrad participa la un concurs international la acest nivel de dificultate. Nu in ultimul rand, amintim si de un Loc IV pentru El Dorado Dream in proba Accumulator de 1,30 m.

IMG 1950 - IMG 1952 - IMG 1947 - image00001 -